2011. szeptember 28., szerda

...addig kell biztonsági tartalékot képezni, amíg lehetőség van rá.


Ezt a bejegyzést akartam eredetileg a Hitel témakőr első cikkének, de úgy döntöttem, hogy ott nagyobb szükség van rá (érdemes elolvasni). A lényeg viszont az, hogy komolyan kell venni a változásokat és addig kell biztonsági tartalékot képezni, amíg lehetőség van rá. Amikor bekövetkezik a baj, akkor már nagyon nehéz bármit is tenni. Addig kell a jövőre gondolni, amíg van rá mód és egyre hosszabb távra kell tervezni ahhoz, hogy nagy biztonsággal megvalósíthatók legyenek a céljaik. Persze gondolhatják, hogy hazabeszélek, de a híreket nem én gyártom. Olvassák el és vonják le a következtetéseiket saját maguk.
Két dologra hívnám fel a figyelmüket.
  • a jövő igen is tervezhető! Ráadásul most már nem csak tollal, papírral, számológéppel és hosszas munkával. A pénzügyi piacon egyedülálló pénzügyi elemző és tervezőprogrammal is fel vagyok vértezve. Így töredék idő alatt lehet egy család, vagy egyén pénzügyi analízisét elkészíteni.
  • az adóterhek növekedése és az inflációs kilátások nem sok lehetőséget hagynak a családoknak, vállalkozásoknak. Elmúlt heti levelemhez képest kiderült, hogy a kafetéria elemek is jelentősen változni fognak. De azért felhívnám a figyelmet egy lehetséges mentsvárra. Egyre népszerűbbek a céges szerződések. Miért kedvelik? Lehet differenciálni. Nem kell minden dolgozóra megkötni. Nem kell egységes díjra kötni. Cégvezető magára is kötheti. 100%-ban adó és járulék mentes. Költségként elszámolható. Nem inkasszálható. Stb. A cégek számára kínált befektetési és megtakarítási termékek területén is egyedülálló kínálattal rendelkezem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Biztosítási, nyugdíjtervezés kérdése van? Tegye fel itt, válaszolok!