2012. március 20., kedd

Mennyibe is kerül az egészségbiztosítás?

Kinek ajánljuk?

Természetesen magán emberek és családok is szerződhetnek. Sőt deviza külföldiek esetében, a bevándorlási hivatal által elfogadott alternatíva az OEP szerződéssel szemben.

Megéri?Ha igen,miért?

A gyors és szervezett orvosi ellátás és annak finanszírozása a biztosító felelőssége, így az alkalmazottak hamarabb térhetnek vissza munkahelyükre egy-egy betegség után. Az egészségügyi szolgáltatások megszervezése mellett a biztosító finanszírozza is a vizsgálatokat, kezeléseket. Orvosi call center végzi a vizsgálatokkal kapcsolatos szervezési feladatokat, a beteg hamarabb juthat el szakorvoshoz. Járó beteg szakellátásra vonatkozó biztosítási csomagokkal nagy értékű diagnosztikai vizsgálatokat, egynapos sebészeti beavatkozásokat és akár a nemzetközi orvosi másodvéleményt is igénybe vehetnek az ügyfelek.

A betegség esetén adódó egészségügyi folyamatok optimalizálásával csökken a betegszabadságok ideje kevesebb munkahelyi nehézséget okozva ezzel a munkavállalónak, a vállalatok pedig növelhetik alkalmazottaik lojalitását a 100%-ban adható juttatással.

Mennyibe kerül?

Az elérhető biztosítási csomagokból az 5 - 10 ezer forintosok is fedezik a legtöbb alapellátást és többféle szűrőprogramot, a legdrágább csomag már a hosszabb ideig elhúzódó kórházi kezeléseket fizeti, de természetesen drágább: 12-30 ezer forintba kerül.

24 éves nő, Alap csomag, havi díj: 5.000 Ft

Betegség-baleset nélkül a felmerülő átlagos költségek: Nőgyógyászati citológiai vizsgálat 15.000 Ft, nőgyógyászati alapvizsgálat 10.000 Ft, Bőrgyógyászati ellátás - melanóma szűrés 10.000 Ft, Fogkőlevétel 10.000 Ft, belgyógyászati vizsgálat 15.000 Ft - összesítve 60.000 Ft

Megér ennyit az egészségünk?

Kérje munkáltatójától és keressen engem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Biztosítási, nyugdíjtervezés kérdése van? Tegye fel itt, válaszolok!