2012. február 8., szerda

...tudnunk kell határozottan és gyorsan lépni...

Talán azzal kezdeném, hogy ebben az évben sem vagyunk, leszünk híján izgalmaknak. Megfelelő együttműködéssel, gyorsasággal és egy kis szerencsével, viszont szépen kereshetünk. Alapvetően a zűrzavar nekünk nem rossz, de tudnunk kell határozottan és gyorsan lépni, ha elérkezik az idő.

(csak zárójelben: minél több támogatást kapok önöktől, annál több energiát tudok fordítani arra, hogy kellő időben és hangsúllyal jelezzem a veszélyeket és a lehetőségeket. Szeretném, ha olyan együttműködés alakulna ki közöttünk, amivel mind a két fél jól jár. Remélem, hogy eddigi munkámmal igazolni tudtam, hogy lehet rám számítani, és minimális odafigyeléssel, sokkal több itt a lehetőség, még a válságos időkben is, mint pl. egy bankbetétben.).

Na de nézzük a híreket.
Több „nem ortodox” indikátor is azt jelzi, hogy ebben az évben sok pénzt fogunk keresni. Először is, beléptünk az aranysárkány évébe, ami a gazdagság és az erő éve. Másodszor, nyert a Giants. Persze viccesen is felfoghatjuk a dolgot, de a babonáknak ebben a „tudományágban” is fontos szerepük van.

Mint tudják, óvatos duhaj vagyok, ezért a biztonságot mindig előtérbe helyezem. Januárban, a javaslatomhoz képest, még tarthattuk volna a pozíciónkat úgy 2 hétig. Az előrejelzések sajnos nem utaltak számottevő emelkedésre. A pozitív hírek, pedig olyan gyors felfutást produkáltak (sajnos nem tudtam elég gyorsan reagálni), hogy akkor már nem láttam értelmét a beszállásnak. Mivel számtalan kockázati tényező továbbra is a fejünk felett lebeg, nem hiszem, hogy a tendencia tartósan megmaradna. Úgy gondolom, hogy hamarosan egy jelentősebb korrekciónak kell következnie. Ha ez megtörténik és tisztábban látunk, pl. az EU jövőjét illetően, akkor leszünk olyan pozícióban, amire komolyabban alapozhatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Biztosítási, nyugdíjtervezés kérdése van? Tegye fel itt, válaszolok!