2012. február 22., szerda

Lakáshitelesek! FIGYELEM!

2012. február 13.-tól nálam is elérhető termék lett a Lakás- Takarékpénztár (ELTP). Ennek köszönhetően, a banki és biztosítói termékek olyan széles tárházával rendelkezem, hogy páratlan, még az eddigieknél is sokrétűbb, kiszámíthatóbb és tervezhetőbb, biztonságos lakásprogramokkal tudok azok rendelkezésére állni, akik komolyan gondolják a jövőjüket.

A logika egyszerű!

Az árfolyamrögzítés ideje alatt, a felszabaduló tőkerészt elhelyezzük ELTP-ben. Erre megkapjuk az állami támogatást és a kamatokat. (megint spóroltunk). De az igazi durranás nem ez, hanem hogy megnyílik a lehetőségünk, hogy támogatott, fix kamatozású, akár 4,9%-os forinthitelhez jussunk és az árfolyamrögzítés lejártakor, átváltsuk rá a meglévő hitelt. AZ ELTP FELHASZNÁLHATÓ LAKÁSCÉLÚ HITELEK EGY RÉSZÉNEK KIVÁLTÁSÁRA IS!!!!!

- Az ELTP-hez tartozó 30%-os állami támogatás alanyi jogon jár minden adószámmal rendelkező állampolgárnak.

- Közeli hozzátartozók esetében, minden régebbi korlátozás nélkül, összevonhatóak.

- Most bevezető kedvezményként az ELTP számlanyitási díjának 50%-át elengedjük, abban az esetben, ha nálunk vezeti folyószámláját is és arra legalább havi 60.000.- Ft érkezik.

- A szerződés megkötésével, az esetleges jogszabályi és gazdasági változásoktól függetlenül, már most bebiztosíthatja magának, gyermekének, vagy családtagjának, az évi 30%-os állami támogatást, és az akár 4,9%-os hitelfelvételi lehetőséget, akár 10 évre előre!


A részletekért keressenek engem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Biztosítási, nyugdíjtervezés kérdése van? Tegye fel itt, válaszolok!